Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Zakelijke autoverzekering

Zakelijke verzekeringen vergelijken in 2019

Je kunt als bedrijf kiezen voor een zakelijke verzekering om bepaalde risico’s weg te nemen. Ondernemen op zichzelf is natuurlijk al risicovol, maar sommige risico’s kun je nog bewust nemen terwijl andere risico’s vermeden moeten worden. Door te kiezen voor zakelijke verzekeringen kun je risico’s afdekken zoals schade door brand of diefstal of juridische geschillen.

Ook kun je een zakelijke verzekering afsluiten om schade die medewerkers veroorzaken bij derden te verzekeren. Er zijn tegenwoordig talloze situaties te bedenken waarin bedrijven behoefte kunnen hebben aan een zakelijke verzekering. Zo blijf je als ondernemer of onderneming behoed voor onverwachte verassingen.

Een aantal bekende voorbeelden van zakelijke verzekeringen zijn

  • Aansprakelijkheidsverzekering,
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • Verzuimverzekering
  • Bedrijfspand verzekering
  • Zakelijke rechtsbijstandverzekering.

Al deze zakelijke verzekeringen zijn speciaal op maat gemaakt voor ondernemers of ondernemingen die een eigen pand hebben of personeel hebben aangenomen.

Een zakelijke verzekering afsluiten hoeft helemaal niet moeilijk meer te zijn, tegenwoordig kun je online heel makkelijk vergelijken.

Doorloop de stappen en je kunt makkelijk een zakelijke verzekering afsluiten. Als je precies weet wat je nodig hebt is dat best makkelijk, als je echter niet weet hoe zakelijke verzekeringen werken kun je misschien beter advies inwinnen bij een verzekeringsspecialist.

Zakelijke ZZP verzekeringen

Een ZZP verzekering wordt ook steeds actueler. Als zelfstandig ondernemer loop je namelijk risico’s die niet meer te overzien zijn. Het vervelende van dit soort situaties is dat je er vaak pas achter als het te laat is.

Je hoeft zeker niet alles te verzekeren, een bepaalde mate van risico hoort natuurlijk bij ondernemen. Toch is het wel slim om een aantal verzekeringen af te sluiten om de risico’s die je zelf niet kan dragen af te dekken. Als je een verzekering prive hebt afgesloten heb je namelijk geen enkele dekking voor de werkzaamheden die je uitvoert als zelfstandige.

Verzekeringspakketten voor zelfstandige ondernemers

Tegenwoordig zijn er ook diverse ZZP verzekeringspakketten beschikbaar die bij iedere branche passen. Denk daarbij aan een bedrijfsverzekeringen pakket, met dat pakket ben je altijd goed verzekerd , een voordeel van zo’n pakket is dat je in een klap alle belangrijke schaderisico’s in je branche afdekt.

Nog een voordeel van zo’n pakket is dat je zelf bepaalt welke risico’s je wil afdekken en dat je alles gemakkelijk online kunt regelen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsverzekering pakketten voor de bouw, zakelijke dienstverlening of handelsondernemingen.

Elke branche heeft een andere dekking nodig

In elke branche heb je natuurlijk andere risico’s, zo kun je in de bouw vooral denken aan gezondheidsproblemen of ongelukken verzekeren, bij zakelijke dienstverlening wil je jezelf indekken voor schade die je kan toebrengen door het uitvoeren van je werkzaamheden en bij een handelsonderneming wil je je voorraad natuurlijk goed verzekeren.

 

mobiele telefoon
mobiele telefoon
mobiele telefoon
mobiele telefoon
mobiele telefoon

Tips voor het kiezen van een zakelijke verzekering

Het kiezen van een zakelijke verzekering kan soms lastig zijn, veel ondernemers zien er een hele uitdaging in en iedere verzekeraar belooft je natuurlijk de beste polisvoorwaarden. Dat kan er voor zorgen dat je als ondernemer door de bomen he bos niet meer ziet. Gelukkig kun je je wel voorbereiden op deze zoektocht. Om je op gang te helpen hebben we een aantal vragen opgesteld die je jezelf kunt stellen voordat je aan je zoektocht begint:

Welke risico’s wil je verzekeren

De eerste vraag die je jezelf kan vragen is, wat ga je precies verzekeren? Ben je op zoek naar een oplossing voor je bedrijfswagen of wil je het volledige bedrijfspand en de inventaris verzekeren? Ook kan het zijn dat je een verzekering wil afsluiten om bepaalde aansprakelijkheid te verzekeren. Kijk eerst naar wat je precies nodig hebt voor welke risico’s.

Kijk naar wat je echt nodig hebt

Denk ook goed na over overbodige toevoegingen in je verzekeringspolis. Kijk kritisch naar wat je echt nodig hebt en schrap alle andere zaken. Het komt nog steeds regelmatig voor dat ondernemers dubbel verzekerd en veel te veel premie betalen zonder dat ze het doorhebben.

Kies de juiste dekking

Als je precies weet wat je nodig hebt kun je gaan kijken welke dekking je het beste kunt kiezen. Doorgaans heb je bij veel bedrijfsverzekeringen een flinke keuze uit een aantal basisdekkingen en uitgebreide dekkingen. Als je kiest voor een uitgebreide dekking heb je een stuk meer mogelijkheden, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je het perse nodig hebt.

Begin met zakelijke verzekeringen vergelijken

Omdat er zo ontzettend veel aanbieders zijn die allemaal dezelfde verzekeringen aanbieden kan het moeilijk zijn om de beste verzekeraar te vinden. Door zakelijke verzekeringen vergelijken is daar verandering in gekomen, je kunt online volledig vrijblijvend bedrijfsverzekeringen vergelijken waardoor je goed inzicht krijgt in de markt en de beste polis kunt kiezen.

Een aantal scenario’s voor zakelijke verzekeringen

Als je een bedrijfspand zakelijk huurt dan raden we je altijd aan om de huurafspraken goed door te nemen. Als het pand namelijk afbrandt kan het zijn dat je aansprakelijk wordt gesteld als huurder. Kijk dus goed naar de bepalingen en houdt hier rekening mee bij het verzekeren van brandschade

Leverancier loopt schade op waardoor je omzet misloopt

Stel je voor dat het bedrijfspand van een van je belangrijkste leveranciers volledig afbrand. De kans dat je eigen onderneming daardoor flink omzet misloopt is vrij groot, om dit soort risico’s te voorkomen kun je gebruik maken van een zogenoemde omzetverliesverzekering. De premies zijn behoorlijk betaalbaar en je kunt er dit risico relatief eenvoudig mee afdekken.

Vennoot zijn in een VOF

Als je in een VOF actief bent is het slim om goede afspraken te maken met de andere vennoten die verbonden zijn aan de VOF. Het is slim om de arbeidsongeschiktheidsverzekering door te spreken, zeker omdat je met meerdere personen bent kan het risico op arbeidsongeschiktheid toenemen. Een aansprakelijkheidsverzekering voor zzp’ers kan dan een oplossing zijn.

Schade door stroomstoring

Stel je voor je hebt een supermarkt en de stroom valt uit, dat is vervelend want dat kan enorme schade opleveren omdat bepaalde goederen niet meer bruikbaar zijn. Zorg er voor dat je in je polis dit soort inventaris meeverzekerd indien dit risico bestaat.

Waarom NederlandMKB.nl gebruiken?

Wij weten wat het is om ondernemer te zijn

Wij zijn een groep ondernemers die zelf regelmatig geïrriteerd raakte tijdens het bekijken van zakelijke diensten op het internet. Het aanbod is groot en je hebt vaak geen idee of het nog goedkoper kan.

Geef niet onnodig veel geld uit

Wij vinden dat jouw zuurverdiende geld als ondernemer niet onnodig uitgegeven hoeft te worden. Je wil natuurlijk groeien en door effectief zakelijke diensten te vergelijken kun je gemakkelijk honderden of zelfs duizenden euro’s besparen op diverse kostenposten.

Het is bij ons mogelijk om aanbieders te vergelijken op een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn natuurlijk verschillend per product.

  • Je zult merken dat je soms gebruik maakt van een handige vergelijker die je volledig kunt personaliseren.
  • Daarbij heb je voor verschillende diensten de mogelijkheid om verschillende offerte’s op te vragen om de beste deal te vinden.

Ook bieden we statische vergelijkingen aan voor zakelijke diensten zoals leasing. Je krijgt daardoor een groot totaalbeeld van de markt, daardoor wordt de keuze voor een aanbieders een stuk makkelijker.

Transparant over ons verdienmodel

Transparantie is tegenwoordig een belangrijk onderwerp geworden, het is bij ons dan ook een kernwaarde om transparant te zijn en blijven over het simpele verdienmodel van Nederland MKB.

Vergoeding voor het vergelijken

Als je de keuze maakt om een zakelijke dienst te gaan gebruiken ontvangen wij een vergoeding van de aanbieder waar je voor gekozen hebt. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer gratis zakelijke diensten kunt vergelijken. Kosten besparen hoeft dus helemaal geen geld te kosten, soms ben je al klaar in 3 minuten.

Een echte win-win wat ons betreft, mocht je nog vragen hebben over ons verdienmodel of het onafhankelijk vergelijken? Geen enkel probleem, laat je vraag achter op onze contactpagina. We proberen dan zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden zodat je aan de slag kunt gaan.

 

  • Nederland MKB streeft naar innovatie, kwaliteit en service. Daarom is jouw mening van groot belang voor ons! Het team stelt het zeer op prijs wanneer je jouw suggesties of meningen aan ons laat horen.  

Navigatie

Beroepsaansprakelijkheid

Bedrijfsaansprakelijkheid

Arbeidsongeschiktheid

Zakelijke autoverzekering

 

Meest gelezen

1. 

2. 

3. 

4.