Schoonmaakbedrijf gezocht? Vind de beste deal met gratis offertes!

5 vrijblijvende en gratis offertes opvragen

Duidelijkheid met een vast bedrag per maand

Schoonmaakbedrijven door heel Nederland

Deskundige en branchegerichte specialisten

Gratis schoonmaakbedrijf offertes

Bent u op zoek naar het beste schoonmaakbedrijf in uw regio? Zoek niet langer verder en vraag vrijblijvend en gratis 5 offertes op. Zo makkelijk was het vinden van een kwalitatief en goedkoop schoonmaakbedrijf nog nooit!

administratiekantoor offerte

Alle diensten van schoonmaakbedrijven op 1 plaats 

boekhouder inhuren

De beste prijs voor schoonmaak diensten betalen

In een paar simpele klikken geregeld zonder gedoe

boekhouder gezocht

Onafhankelijk schoonmaakbedrijf offerte vergelijken

Schoonmaakbedrijven vergelijken

Het kan zijn dat je als bedrijf op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf, maar er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel bedrijven beschikbaar dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is een scherpe prijs en welke kwaliteit wordt er geleverd? Heb je regelmatige, periodieke schoonmaak nodig of is het zaak dat er 1 keer schoon wordt gemaakt?

Daarnaast speelt het ook nog mee of je een MKB bedrijf bent met een bedrijfspand, een industrieel bedrijf bent of een VVE, al deze branches hebben andere wensen en behoeften waardoor schoonmaken een specialisme is geworden.

Om het je gemakkelijk te maken kun je volledig gratis 5 offertes aanvragen voor schoonmaakbedrijven in de regio, daardoor kun je op je gemak alle aanbieders langs elkaar houden en de beste offerte uitkiezen.

Schoonmaakbedrijf offertes: meest gestelde vragen

Hoe werkt schoonmaakbedrijf offerte vergelijken?

Het is heel makkelijk, je hoeft alleen maar een aantal simpele vragen te beantwoorden om de offerte scherp te krijgen en om de beste schoonmaakbedrijven uit de regio te selecteren.

Zodra je deze vragen hebt beantwoord krijg je 5 gratis offertes voorgeschoteld. Nog een groot voordeel is dat het helemaal gratis is, het enigste dat je hoeft te doen is een minuut investeren om de vragen te beantwoorden.

Het is mogelijk om door heel Nederland offertes aanvragen want we hebben in iedere plek wel een aantal schoonmaakbedrijven in de regio die je dolgraag willen helpen met iedere vorm van schoonmaak tegen een scherpe prijs.

Schoonmaakbedrijf voor kantoren

Als je een aantal kantoorpanden in beheer hebt of graag informatie wil inwinnen over de schoonmaak van een kantoor ben je bij ons aan het juiste adres. De meeste schoonmaakbedrijven komen het object eerst bezichtigen om een goede inventarisatie te maken van alle wensen en behoeften die je als klant hebt.

Bij zo’n inventarisatie wordt er gekeken naar de ruimte zelf en je wensen, denk bijvoorbeeld aan extra beveiliging, ongediertebestrijding of het schoonmaken van buitenruimtes.

Wat leveren schoonmaakbedrijven voor kantoren?

 • Pro actief over de voortgang van schoonmaakwerkzaamheden
 • Advies over verbetering van schoonmaak kantoorruimte
 • Digitale rapportages van alle vastgelegde schoonmaakwerkzaamheden
 • Een centraal aanspreekpunt op het gebied van schoonmaak

Na de inventarisatie wordt er gekeken naar het gewenste kwaliteitsniveau, zo moet er worden vastgesteld welke ruimtes en onderdelen van de kantoorruimte goed moeten worden bijgehouden. Als je vaak bezoekers in je kantoor krijgt wil je natuurlijk wel dat ze een prettige ervaring hebben zodra ze aanwezig zijn in een kantoorruimte.

Om dit te garanderen wordt er een service- en kwaliteitssysteem opgezet om alle schoonmaakwerkzaamheden in vast te leggen. Daardoor is er altijd duidelijkheid over tijden van schoonmaak, kwaliteitsnorm en kan er actief worden gestuurd op het schoonmaakbeleid als dat nodig is.

Meetbaar en aantoonbaar

Het schoonmaken van kantoren is dus  een goed meetbare en uitvoerbare taak geworden voor de eigenaar of beheerder van kantoorruimtes. De meeste schoonmaakbedrijven zijn behoorlijk proactief en houden je als beheerder op de hoogte van alle schoonmaakwerkzaamheden, het enigste contact dat plaatsvind is tussen het centrale aanspreekpunt en de eigenaar waardoor je makkelijk kunt schakelen

Schoonmaakbedrijf MKB

Als je een MKB bedrijf hebt met een kantoorruimte kan het prettig zijn als je een vast schoonmaakbedrijf inschakelt. Dat is ook niet zo gek, als ondernemer heb je namelijk weinig tijd om met al dit soort details bezig te zijn. Gelukkig zijn er genoeg schoonmaakbedrijven actief in de regio die je kunnen helpen met schoonmaakwerkzaamheden.

Het doel van de schoonmaakbedrijven voor het MKB is om de organisatie volledig te ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Zo wordt er vaak advies gegeven over de opstelling van afvalbakken en andere materialen die gebruik worden om effectief beleid op het gebied van schoonmaken te realiseren.

Er wordt advies op maat geleverd, dat is ook niet zo gek want ieder MKB bedrijf heeft zo zijn eigen wensen op het gebied van de schoonmaak. Moet er bijvoorbeeld overdag worden schoongemaakt? Of wil je liever dat er s ’avonds wordt schoongemaakt.

Wat leveren schoonmaakbedrijven?

 • Een vaste medewerker als aanspreekpunt schoonmaak
 • Advies en maatwerk, overleg en besprekingen zijn mogelijk
 • Medewerkers schoonmaakbedrijven geven informatie of tips
 • Geen gedoe over afsluiten en toegang gebouwen, schoonmaakbedrijven regelen alles voor je.

Schoonmaakcontracten en concepten

Schoonmaakbedrijven werken doorgaans met schoonmaakcontracten of concepten. Dat betekent dat alles wat er gebruikt wordt schoon wordt opgeleverd. Als het kantoor dus dicht is geweest wordt er ook niet schoongemaakt. Daardoor kun je op een effectieve manier de schoonmaakkosten beheersen en wordt er echt effectief gebruik gemaakt van manuren.

 • Ook de communicatielijnen zijn erg belangrijk voor veel MKB bedrijven. Er moet snel geschakeld kunnen worden en er is vaak behoefte aan een centraal aanspreekpunt. Daarnaast worden er logboeken gebruikt om de werkzaamheden vast te leggen en te monitoren.
 • Als MKB bedrijf kun je er vanuit gaan dat schoonmaakbedrijven pro-actief werken en onregelmatigheden tijdens de schoonmaak zullen opmerken.
 • Als er bijvoorbeeld iets kapot is in je bedrijfspand kan een schoonmaker hier melding van maken om de zaak op te lossen.

 

Schoonmaakbedrijf verenigingen van eigenaren

Het komt regelmatig voor dat een vereniging van eigenaren een schoonmaakbedrijf inhuurt. De vereniging van eigenaren is namelijk verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van alle ruimten en voorzieningen van een woonobject zoals een flat of appartementencomplex.

Het is voor VVE belangrijk dat contracten flexibel zijn en dat schoonmaakbedrijven proactief te werk gaan. Doorgaans kiezen veel verenigingen van eigenaren voor contracten van 3 maanden om deze daarna te evalueren en verlengen.

Doorgaans komt een schoonmaakbedrijf eerst een inventarisatie maken van het object om te kijken waar vuilophoping is, om te kijken naar belangrijke plekken die goed onderhouden moeten worden of om te kijken of er sprake is van trappenhuizen of galerijen.

Soms komt het ook voor dat er onderhoud gepleegd moet worden op omliggend groen. Het is voor verenigingen van eigenaren belangrijk dat er goed op stankoverlast en huisvuil wordt gelet. Zo zijn er bijvoorbeeld vaak containers aanwezig in dit soort panden, ook deze moeten geleegd en schoongemaakt worden.

Hoe werkt schoonmaak VVE?

 • Hulp bij kleine onderhoudszaken die huismeester normaal oplost
 • Heldere, afgemeten offerte met alle werkzaamheden en frequentie schoonmaakwerkzaamheden
 • Duidelijke kwaliteitsafspraken

Schoonmaakbedrijf Industrie

Een schoonmaakbedrijf vinden voor de industrie is erg belangrijk voor bedrijven in deze sector. Dat is ook niet zo gek want alle machines moeten natuurlijk goed blijven lopen, het reinigen van deze machines is dus van levensbelang om de operationele activiteiten door te laten lopen. De machines in een productie straat moeten goed worden onderhouden, daarnaast moet de fabriek natuurlijk ook goed blijven ogen voor bezoekers en werknemers.

Periodieke schoonmaak in de industrie

Doorgaans wordt er in de industrie gebruik gemaakt van periodieke schoonmaak. Machines moeten namelijk wekelijks worden ontvet en de schoonmaak moet ook doorlopend geregeld worden. Ook kan het zijn dat sommige machines geschilderd of gespoten moeten worden, het is dan van levensbelang dat stof verwijderd is uit de omgeving van deze machines zodat het schilderen goed verloopt.

In fabrieken is het verplicht om een duidelijke belijning te plaatsen rondom robots en machines. Ook deze belijning moet worden onderhouden en een schoonmaakbedrijf in de industrie kan hier prima ondersteuning bij bieden.

Inventarisatie schoonmaakbedrijf industrie

Als je kiest voor een schoonmaakbedrijf voor de industrie wordt er eerst een inventarisatie gemaakt om te kijken naar de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Ook worden de risico’s ingeschat en worden specifieke veiligheidsvoorschriften opgesteld om er voor te zorgen dat alles veilig verloopt. Soms kan het bijvoorbeeld nodig zijn om speciale kleding te dragen of moeten er trainingen worden gevolgd om sommige werkzaamheden uit te voeren.

Schoonmaakbedrijven winkelcentrum

Als eigenaar of beheerder van een winkelcentrum zijn er een aantal zaken waar je op moet letten op het gebied van schoonmaak. Er zijn natuurlijk een hoop zaken die echt goed geregeld moeten worden, denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van alle prullenbakken, verwijderen van zwerfvuil en er moet altijd gekeken worden naar eventueel onderhoud.

Daarnaast heb je bij een winkelcentrum te maken met bezoekers. Het is daarom van groot belang dat de omgeving goed schoon blijft zodat bezoekers een fijn bezoek kunnen brengen aan het winkelcentrum.

Schoonmaakbedrijf met proactieve houding

Bij dit soort situaties kun je het beste kiezen voor een schoonmaakbedrijf met een proactieve houding, de meeste schoonmaakbedrijven werken samen met winkelcentrums op basis van speciale schoonmaakprogramma’s.

Deze programma’s zijn helemaal afgestemd op de behoefte die je hebt als winkelcentrum, er zijn dus genoeg mogelijkheden om alle onderhoudstaken volledig uit te besteden aan een schoonmaakbedrijf. Dat is prettig als eigenaar of beheerder want je wordt op deze manier volledig ontzorgt.

Hygiënische omgeving voor klanten belangrijk

Als je over een goed winkelcentrum wil beschikken is het belangrijk dat je een hygiënische omgeving hebt zonder al te veel onderhoudsdefecten. De bezoekers moeten natuurlijk tevreden naar huis gaan en winkeliers willen ook graag een prettige omgeving voor hun klanten. Begin direct met het vergelijken van schoonmaakbedrijven voor winkelcentrums om 5 offertes te ontvangen.

Schoonmaakbedrijf offerte vergelijken: hoe werkt het?

Z

Stap 1: bedrijfsinfo opgeven

Na het drukken op de groene knop vult u de bedrijf- en profielgegevens makkelijk & veilig in een overzichtelijk formulier voor een goed beeld van uw organisatie

Stap 2: uniek aanbod in de buurt

Na de aanvraag ontvangt u gratis en vrijblijvend minimaal 4 offertes op basis van uw unieke bedrijfsprofiel en locatie

Stap 3: offertes vergelijken

Vergelijk de gratis verkregen offertes op prijs en dienstverlening en kies het schoonmaakbedrijf die het beste past bij de wensen en behoeften van uw organisatie

Vakkundig en goedkoop schoonmaakbedrijf gezocht? Vraag GRATIS meerdere offertes aan

Waarom NederlandMKB.nl gebruiken?

Wij weten wat het is om ondernemer te zijn

Wij zijn een groep ondernemers die zelf regelmatig geïrriteerd raakte tijdens het bekijken van zakelijke diensten op het internet. Het aanbod is groot en je hebt vaak geen idee of het nog goedkoper kan.

Geef niet onnodig veel geld uit

Wij vinden dat jouw zuurverdiende geld als ondernemer niet onnodig uitgegeven hoeft te worden. Je wil natuurlijk groeien en door effectief zakelijke diensten te vergelijken kun je gemakkelijk honderden of zelfs duizenden euro’s besparen op diverse kostenposten.

Het is bij ons mogelijk om aanbieders te vergelijken op een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn natuurlijk verschillend per product.

 • Je zult merken dat je soms gebruik maakt van een handige vergelijker die je volledig kunt personaliseren.
 • Daarbij heb je voor verschillende diensten de mogelijkheid om verschillende offerte’s op te vragen om de beste deal te vinden.

Ook bieden we statische vergelijkingen aan voor zakelijke diensten zoals leasing. Je krijgt daardoor een groot totaalbeeld van de markt, daardoor wordt de keuze voor een aanbieders een stuk makkelijker.

Transparant over ons verdienmodel

Transparantie is tegenwoordig een belangrijk onderwerp geworden, het is bij ons dan ook een kernwaarde om transparant te zijn en blijven over het simpele verdienmodel van Nederland MKB.

Vergoeding voor het vergelijken

Als je de keuze maakt om een zakelijke dienst te gaan gebruiken ontvangen wij een vergoeding van de aanbieder waar je voor gekozen hebt.

Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer gratis zakelijke diensten kunt vergelijken. Kosten besparen hoeft dus helemaal geen geld te kosten, soms ben je al klaar in 3 minuten.

Een echte win-win wat ons betreft, mocht je nog vragen hebben over ons verdienmodel of het onafhankelijk vergelijken? Geen enkel probleem, laat je vraag achter op onze contactpagina. We proberen dan zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden zodat je aan de slag kunt gaan.

 • Nederland MKB streeft naar innovatie, kwaliteit en service. Daarom is jouw mening van groot belang voor ons! Het team stelt het zeer op prijs wanneer je jouw suggesties of meningen aan ons laat horen.